Home » Dagverloop

De wekker loopt af rond 7.45 uur en om 8.30 uur worden we verwacht aan de ontbijttafel.

Eten doen we telkens in dezelfde ruimte die ook zal gebruikt worden voor alle andere binnenactiviteiten.
Na een stevig ontbijt gaan we op de latten staan! De eerste dag (vrijdag) worden we verdeeld in skigroepen die de komende dagen zullen geleid worden door supertoffe skimonitoren!


's Middags gaan de voetjes weer onder tafel voor een stevige warme maaltijd, soms Belgisch, soms met een Oostenrijks tintje. In de eetzaal zitten we in kleine groepjes rond de tafels.


In de namiddag snuiven we de Oostenrijkse berglucht op tijdens allerlei activiteiten: zakglijden (een topper van formaat!), tuben, wandelen, sneeuwpop maken, sneeuwballengevecht en nog zoveel meer...
Zit het weer even niet mee of houden we het liever eens lekker warm, dan kiezen we voor een binnenactiviteit: één tegen allen, gezelschapsspellen spelen ... en jawel ... soms ook eens lesgeven.


Rond 16.00 uur krijgen we een lekkere kop warme thee of chocomelk met een koekje erbij. Aansluitend vullen we ons dagboek aan. Zo hebben we meteen een mooie herinnering voor later!
Nadien wordt er gedoucht.


Rond 18.30 uur wordt ons grommend maagje weer gevuld: de ene keer met een boterham, de andere keer met een lichte snack. En natuurlijk ons dessertje niet te vergeten!


Elke dag eindigt met een superleuke activiteit: casinoavond, fakkeltocht,    quiz, ...

 

En dan rond 21.30 uur ... oogjes dicht en snaveltjes toe. Welterusten!

Maak een Gratis Website met JouwWeb